Over ons

Experiencewens laat jouw droom uit komen!

Experiencewens zorgt voor helikoptervluchten, slipcursussen en een rit in je droomauto naar keuze. We bieden sportwagens van Ferrari, Porsche en Lamborghini aan.  Auto’s zijn onze specialiteit, wij kunnen u vertellen wat voor u het leukst is om te kiezen. Voor iedere wens heeft Experiencewens een deskundig personeelslid voor vragen en/of hulp. Experiencewens onderscheidt zich van andere soortgelijke bedrijven door geen grenzen aan te houden. Wij houden ons aan de regels van de wet maar voor de rest kunt u het zo gek maken als u zelf wilt.

Het team bestaat uit een groep professionals. Wij hebben de taak om creatief te denken en u voor een dag in het zonnetje te zetten. Het maakt niet uit of u wilt vliegen of rijden in wat voor auto dan ook, wij garanderen u een topdag vol met unieke ervaringen. Experiencewens voert al haar opdrachten uit door heel Nederland, kijk voor verdere informatie over onze dagen en locaties op onze agenda.

Niet wachten, maar go for it!

Onze Ferrari California

Deze prachtige Ferrari kan kort van jou zijn! Kom rijden in een echt Raspaard. Deze Ferrari heeft 460 pk en is een lust voor het oog. Een rit in deze auto ga je je hele leven nooit meer vergeten.

 

 

Contactgegevens

Contactgegevens:
Telefoon: 085 4897651
E-mail:  info@ferrariwens.nl

Bezoekadres:
Ambachtsweg 28
1271 AM Huizen

Postadres:
Experiencewens B.V.
Postbus 1175
1270 BD Huizen

KVK: 60564865
BTW nummer: 8539.63.435.B.01